Med en ordre på Tjæreborg Industris hidtil største varmepumpeanlæg på 9,2 MW varmeeffekt til Ry Varmeværk,
runder Tjæreborg Industri 100 MW varmeeffekt for elektriske varmepumper fordelt på 36 varmepumpeanlæg, hvilket fremgår af Tjæreborg Industris referenceliste.

Varmepumpeanlægget til Ry Varmeværk består af 4 stk. Fenagy varmepumper med udeluft som varmekilde, og anlægget forventes at blive idriftsat i foråret 2024. Ordren er ”kommet i hus” efter en EU-licitation og fortsætter således Tjæreborg Industris samarbejde med Ry Varmeværk, hvor Tjæreborg Industri netop er ved at afslutte et projekt med en 3.500 m3 akkumuleringstank og en 8 MW elkedel, som bliver idriftsat nu her i sommer.

Varmepumpeprojektet til Ry Varmeværk er endnu et projekt i Tjæreborg Industris portefølje af varmepumper, akkumuleringstanke og elkedelprojekter, som er blevet ordret her i foråret og sommeren. Ordrebogen er fyldt rigtig godt op i øjeblikket, og Tjæreborg Industri har i øjeblikket ordrer, som trækker sig helt frem til efteråret 2024.