Hjælpeværktøj

Tjæreborg Industri fremstiller og forhandler forskellige typer hjælpeværktøj til brug for vand- og fjernvarmesektoren.

Løftevogn på hjul, til støbejernsdæksler

Løftevognen har været populær i mange år og er en hurtig og enkel måde at håndtere støbejernsdæksler. Man kører hen til opgaven, løfter dækslet af og på og kører tilbage igen. En løfteopgave, hvor man skåner ryggen. Der er mulighed for tilkøb af forskelligt tilbehør afhængig af type og placering af hullerne i brønddækslerne. Fremstillet af stål og leveres pulverlakeret som foto.

Brønddækselnøgle

Brønddækselnøglen er en simpel nøgle til at håndtere støbejernsdæksler ved brug af vægtstangsprincippet. Fås i to udgaver med hhv. smal eller bred løftekrog. Fremstillet af stål og leveres pulverlakeret som foto.

Kombi-T-Nøglen

Kombi-T-Nøglen er fremstillet af stål og leveres kromatiseret i standardlængde på 1,3 meter.

Nøglen kan anvendes til afspærringshaner, aftap, udluftninger, vandlåse og på dæksler. Kan endvidere bruges til fjernvarmeventiler fra str. ø 27 mm til og med ø168 mm. I standardudførelse er Kombi-T-Nøglen forsynet med sekskant top i hhv. 19 og 27 mm.

Som tillæg kan der leveres adaptere i følgende dimensioner:

  • Universal firkant/sekskant op til 32 mm.
  • Konisk firkant 32/18 mm over 80 mm.
  • Konisk firkant 40/25 mm over 90 mm.

Adapterne fastlåses nemt og hurtigt på Kombi-T-Nøglen, således adapterne følger med op, når betjeningen er overstået, ligesom låsen bruges til fastholdelse af tværstangen under transport.

Download

Brochureblad i PDF

Eksempler