Nødstrømsanlæg

Tjæreborg Industri har stor ekspertise og erfaring med etablering af nødstrømsanlæg, specielt til fjernvarmesektoren.

Anlæggene er typisk baseret på dieselmotorer og etableres i standardstørrelser op til flere tusinde kVA, enten som én enhed eller som flere enheder, som synkroniserer op imod hinanden. Det er derfor kun antallet af enheder, som sætter begrænsningen for anlægget størrelse.

Der anvendes altid produkter af høj kvalitet samt markedets førende fabrikater af dieselmotorer og generatorer afhængig af størrelse og kundeønske.

Design

Anlæggene designes ofte i samarbejde med kunden, og der foretages en analyse og beregning af det nødvendige nødstrømsbehov.

Typisk udføres anlæggene med automatisk blinkfri tilbagekobling, ligesom anlæggene udføres i støjkabinet – dels af støjhensyn, men også af hensyn til renholdelse af anlæggene.

Nødstrømsanlæg til fliskedler

For fliskedler over 110 ºC i fremløbstemperatur er det et lovkrav, at kedlens vandforsyning er tilsluttet med en nødstrømsforsynet nødpumpe med automatisk opstart. Hertil bruges enten et traditionelt nødstrømsanlæg eller et lille benzindrevet anlæg kun til forsyning af fliskedlens nødpumpe.

Download

Referenceliste

Eksempler