Fjernvarmeledningsnet

Tjæreborg Industri har siden 1960’erne været medvirkende i opbygningen af mange af landets nuværende fjernvarmeledningsnet, og Tjæreborg Industri kan som en professionel sparringspartner tilbyde fjernvarmeledningsnet lige fra ide og beregning til et komplet, nøglefærdigt anlæg i totalentreprise.

Vi udfører alle former for fjernvarmeledninger lige fra små stik til store transmissionsledninger samt kæmpe solvarmeanlæg i alle former for entrepriser lige fra underentrepriser til totalentrepriser. Vores dygtige og erfarne medarbejdere, som løbende efteruddannes, er kendt for deres høje kvalitetsniveau, og vi kan levere projektering, jordarbejde, rørleverancer, nedlægning, sammensvejsning samt muffearbejde.

Ligeledes yder Tjæreborg Industri god support og har vagtudkald hele døgnet og hele året, således brud på ledningsnettet hurtigt kan udbedres.

Hent referenceliste for fjernvarmeledninger

Hent referenceliste for Transmissionsledninger

Ledningsregistering

Tjæreborg Industri udfører ledningsregistrering for fjernvarme – og vandværker til konkurrencedygtige priser.
Tjæreborg Industri er en professionel samarbejdspartner, idet vi har den praktiske erfaring og knowhow til at udføre arbejdet på en effektiv måde.

Vi kan tilbyde:

  • GPS-indmåling
  • tegnearbejde
  • håndtering af LER-forespørgsler på vegne af kunden
  • at indgå i et samarbejde, hvor kunden delvis udfører noget af arbejdet

Tjæreborg Industri har et samarbejde med Thvilum, hvor vi benytter Thvilums software og serveradgang til automatisk registrering i webGIS

Som supplement til ovenstående kan vi udføre beregninger af komplette fjernvarmeledningsnet med tilhørende analyser, konklusioner og løsningsforslag.

Hent referenceliste for ledningsregistrering