Tjæreborg Industri er i gang med at etablere kraftvarmeanlæg baseret på biogas hos Lemvig Biogas og Filskov Energiselskab med henholdsvis 1,6 MW og 1,2 MW Caterpillar motorer. Haderslev Fjernvarme skal have et 22,7 MW flisfyringsanlæg fordelt på 2 kedler, mens Hammel Fjernvarme skal have et 10 MW flisfyringsanlæg.
Hos Løgumkloster Fjernvarme skal der etableres et træpillefyret anlæg på 1,9 MW, der skal drive en absorptionsvarmepumpe, mens Bredebro Varmeværk og Hvalsø Savværk har valgt at få etableret scrubber på sine fliskedler.
Mou Kraftvarme og Tversted Kraftvarme får etableret solvarme på henholdsvis 4.775 m² og 4.032 m² som totalprojekter med Arcon solfangere. Endvidere er Tjæreborg Industri involveret i solvarmeprojekterne i Tarm, Grenå og udvidelsen i Hejnsvig med rørarbejde samt i Toftlund med styring, SRO og rørarbejde.