Hos Tjæreborg Industri er der godt gang i solvarmeprojekterne. Her omkring sommerferien afsluttes solvarmeprojekterne i Padborg, Holsted, Tommerup, Egtved og Jelling, mens solvarmeprojekterne i Silkeborg, Bredsten-Balle og Toftlund er i byggefasen. Endelig er solvarmeprojektet i Hedensted i projekteringsfasen, og man er så småt gået i gang med byggeriet. En del af projekterne udføres som totalentrepriser, mens andre projekter kun omfatter en del af projektet, typisk fjernvarmerør, styring og SCADA. For detaljeret information henvises til referencelisten.

At 2016 er et stort solår hos Tjæreborg Industri kan helt klart henføres til de energibesparelser, som solvarmeprojekterne udløser. Som det ser ud nu, så er 2016 dog nok desværre det sidste år, hvor solvarmeprojekterne tæller med som energibesparelser.