I slutningen af 1960’erne startede Tjæreborg Industri grusgraven på Tradsborgvej lidt udenfor Tjæreborg by.
Relativt kort tid derefter, i 1971, påbegyndte man også produktionen af færdigbeton fra anlægget på Tradsborgvej.

Det har været en spændende tid, og en lang rejse for både Tjæreborg Industri og mange tro medarbejdere.

I de senest 20 år er der sket en større og større konsolidering af færdigbetonmarkedet, hvor store spillere har opkøbt eller udkonkurreret mindre anlæg.
Samtidig er kravene til færdigbetonen, til medarbejderne og til udstyret blevet skrappere og skrappere.

Det er derfor med vemod, at vi i ejerkredsen har besluttet, at tiden er inde til at afslutte denne epoke i Tjæreborg Industri.

Tjæreborg Industri er i en rivende udvikling, og vi ser ind i en omsætningsrekord for 2023, ligesom resultatet for 2023 også ser aldeles lovende ud.
Tjæreborg Industri er og vil fortsat være en ledende spiller i den grønne omstilling. En sådan position kræver, at vi i fremtiden bliver endnu bedre og dygtige inden for vores felt – og derfor er det også naturligt, at vi fokuserer på vores kerneområde.

Vi har valgt at tage imod et tilbud fra virksomheden IBF. Tilbuddet sikrer en fortsat produktion på Tradsborgvej, og at vores nuværende medarbejdere fortsat har en fremtid i Tjæreborg.

Det har været vigtigt for os, at en overtagelse ikke ville resultere i en lukning af anlægget på Tradsborgvej, da de nuværende medarbejdere har kæmpet en kamp for, at vores anlæg fortsat kunne eksistere i markedet. Med overdragelsen til IBF, sikrer vi desuden, at vores nuværende medarbejdere kan få en støtte og mulighed for udvikling, som vi desværre ikke har kunnet tilbyde dem i Tjæreborg Industri.

Selvom beslutningen har været svær, så har den været nødvendig, og vi føler at med aftalen med IBF har vi fundet den bedste løsning, både for Tjæreborg Industri og for medarbejderne på færdigbeton.
Ikke mindst fordi, at vores grundværdier, som kvalitet, stabilitet og god service harmonerer med tilsvarende grundværdier hos IBF.

Vi er glade for, at vores mangeårige kunder fortsat kan forvente den samme gode service og kvalitet, som de kender fra Tjæreborg Industri, da IBF ikke kun overtager bygninger og materiel, men også de gode og dygtige medarbejdere, som er på færdigbetonanlægget. Kunderne vil opleve at telefonnummeret og personen i den anden ende er den samme som nu, og det er fleksibiliteten og hjælpen også.

Overdragelsen sker pr. 15.01.2024.