Der er udført hhv. planlagt idriftsættelse af i alt 18 varmepumpeprojekter i 2020 hos Tjæreborg Industri,
så der er travlhed på trods af Corona-krisen. Ordre nummer 18 kom ”i hus” i sidste uge, da Padborg Fjernvarme lige akkurat nåede det, inden Tjæreborg Industri måtte lukke for ordretilgang af varmepumper, der skal idriftsættes i 2020.

Til dato er der idriftsat 6 ud af 18 projekter, og de resterende følger løbende efter. Det sidste projekt er planlagt idriftsat lige inden jul. Se komplet referenceliste for varmepumper her

Det er helt klart energibesparelserne fra et varmepumpeprojekt, der har givet det store boom hos Tjæreborg Industri i 2020. Heldigvis ser det ud til, at det fortsætter med projekter, der skal udføres i 2021 – både varmepumpeprojekter, men også el-kedler og biomaseanlæg, hvor interessen hos de danske fjernvarmeværker er stor. Tjæreborg Industri forventer derfor, at kunne opretholde et højt aktivitetsniveau – også langt ind i 2021.