Efter en omorganisering af betonafdelingen er Tjæreborg Industris betonstøberi igen på fuld styrke og kvaliteten er i top. Der tilbydes projektering, produktion, levering og montering af betonelementer både i form af
sandwichelementer, bagvægselementer, bjælker og søjler mv. Tjæreborg Industri kan naturligvis levere elementer i standardudførelse, men der ses efterhånden oftere efterspørgsel efter specialopgaver, hvor detaljerne er i fokus, herunder specielle former for design. Læs meget mere om Tjæreborg Industris betonelementer her
Foruden betonelementer tilbyder Tjæreborg Industri også et omfattende program af betonprodukter, herunder forskellige nicheprodukter samt fliser og belægningssten i specielle udformninger og farver mm.

Efter en omorganisering af betonafdelingen er Tjæreborg Industris betonstøberi igen på fuld styrke og kvaliteten er i top.
Der tilbydes projektering, produktion, levering og montering af betonelementer både i form af sandwichelementer, bagvægselementer, bjælker og søjler mv. Tjæreborg Industri kan naturligvis levere elementer i standardudførelse, men der ses efterhånden oftere efterspørgsel efter specialopgaver, hvor detaljerne er i fokus, herunder specielle former for design. Læs meget mere om Tjæreborg Industris betonelementer her
Foruden betonelementer tilbyder Tjæreborg Industri også et omfattende program af betonprodukter, herunder forskellige nicheprodukter samt fliser og belægningssten i specielle udformninger og farver mm.